Tule mukaan

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka sopii kaikille. Partiossa leikitään, pelataan, retkeillään, leireillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. 

Jokaisella on oma ryhmä, johon kuulua

Lippukunnissa jäsenet jakaantuvat ikäryhmittäin pienempiin ryhmiin, joilla kaikilla on omanlaista, ikään sopivaa toimintaa, joka perustuu kasvatukselliseen partio-ohjelmaan. Omasta pienryhmästä muodostuu usein partiolaiselle tärkeä porukka, johon tutustuu hyvin ja jonka kanssa on kiva viettää aikaa.

Nuorempien partiolaisten ryhmät kokoontuvat kerran viikossa leikkimään, pelaamaan, askartelemaan ja oppimaan uusia taitoja. Vanhempien partiolaisten harrastus taas koostuu usein kivan yhdessä tekemien lisäksi erilaisista vastuutehtävistä ja projekteista.

Aikuiset ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan toimintaan koska tahansa joko satunnaisesti tai säännöllisesti. Partio on joustava harrastus, jonka voit muovata itsellesi sopivaksi ja omannäköiseksi. Aikuisena sinä voit olla mukana juuri sillä panoksella, mikä on oman ajan puitteissasi mahdollista. 

Kuva: Miska Loimaala / L-SP kuvapankki

Miten mukaan toimintaan?

Tutustu oman ikäkautesi ryhmiin tästä!
Lippukuntaan pääsee mukaan liittymällä jäseneksi. Jäsenhakemuksen löydät täältä. Tässä myös ohjeet jäsenhakemuksen täyttöön.

Oletko aikuinen, muttet tiedä miten tulisit mukaan toimintaan? Ota yhteyttä suoraan lippukunnan pestijohtajaan, joka auttaa sinut alkuun partiopolullasi! pestijohtaja@maariankammekat.fi